elizabethtown soundtrack


elizabethtown filmini ilk geçen sene izledim. klasik bir romantik komedi filmi değildi, klişelere, o türe ait olaylar trafiğine sahip olmasına rağmen sıcaktı, sevimliydi, işte ne bileyim pek bir başarılı duruyordu.

filmin pek çok başarılı tarafı var, ama filmi izlemiş olanların da kesinlikle katılacakları gibi filmin belki de en başarılı tarafı inanılmaz müzikleri! 2 cd çıkan soundtrack albümü, özellikle filmin sonunda orlando bloom' un evine dönüşünde dinlediği müziklerden oluşuyor, ki yapılan seçme inanılmaz güzel olmuş. ryan adamslar, tom pettyler, patty griffinler, ve müziği bilirim diye geçinen benim gibi bir insanı beni dumura uğratacak, daha önceden dinlemediğim bir sürü müzisyen. özellikle elton john' un "fathers gun" diye bir şarkısı var ki, ne albümlere bedel!


bu iki albümü şiddetle öneriyorum, ve tabi ki mümkünse albümleri dinlemeden önce oturup bir "elizabethtown" ı seyredin diyorum.

2 yorum:

Scatterbrain dedi ki...

abi başrolde HÜ oynamalıydı.
ahahahha!

sinem dedi ki...

ben filmi izleyip her bi şeyine bayıldıktan sonra 2. versiyonunu aldım. sonra şarkıları ezberleyene kadar dinleyip filmi bir daha izledim. iki türlü izlemesi de zevkli. bi de benden başka bu albüme bayılan insan görmek şahaneymiş :) favorim de ryan adams - words