cabal online

bu aralar orda, burda, şurda falan değilsem bilin ki cabaldayım, aksiyonun doruğundayım, büyücü çekirgem ugskywalker'ımı adam etmek uğraşındayım. bir anakin skywalker tadı alıyorum bu işlerden ki sormayın, kes biç parçala bu maçı kazan şeklinde, bol adrenalinli, atv aksiyon kuşağı tandansı yakamışcasına, zıpkın gibi, fişşek gibi.

cabal onlineda klasik mmorpg (dünyada bir çok kişinin oynayabildiği dev online oyunlar demek bu) oyunlarından biri, işte bir wowdur, bir silkroaddır, hepsi aynı amaçtadır zaten; sana verilen görevleri yap, yaratıkları kes, ilerde güçlendikçe arkadaşlarınla veya diğer insanlarla takım halinde savaşlara falan gir, en yükseğe çıkmaya bak. cabal onlineda bu amaçlar üzerinde, fakat senaryosu bakımındanc diğerlerinden ayrılıyor. diğer mmorpgların çoğu elftir, orktur, ortadünya klişelerine deliler gibi yaslanırken cabal dünyası daha bilim kurgu, daha kıyamet sonrası dünya atmosferinde, kıyamet sonrası deformasyona uğramış yaratıklar, 7 temel sınıfa bölünmüş insanlar (savaşçılar, samuraylar, büyücüler ve bunların melezleri şeklinde), ve 2 ayrı ideolojiye ayrılan bir kaotik dünya. bilim kurguyu ve online oyunları seviyorsanız zaten cabal online' ı da çok seveceksiniz. evde kendi başınıza nfs ya da cod4 oynayacağınıza sizleri de yanımda görmekten mutluluk duyarım.

1 yorum:

ilkay dedi ki...

abi tek başımıza oynamıyoruz ki biz de serverlarda maymun oluyoruz =) role playing games muhabbetini sevemedim hicbi zaman. nedenini bilmiyorum. ama tavsiyene uyup bu oyuna bakmayı düşünüyorum. orc elf vs den gına geldi hakkaten, bu değişikmiş =)