türkiye - almanya epilogue


ne desek boş... türkiye olarak ilk defa müthiş oynadık, hatta çoğu bölümde almanları ezdik, ama bu sefer kazanamadık. tek tek sahadaki tüm futbolcular kapasitelerini zorlayan bir oyun ortaya koydular - rüştü ve hamit hariç - , daha fazla şut çeken, pozisyon üreten, sağlam oynayan bizdik. almanlar ise ağırlıklarını koyamadılar, klose ballack gibi oyuncular etkili olamadı. zaten kalemize ilk geldikleri pozisyon da gol oldu, bu da bizim yanlışımız olsun. yine de alkışlamak lazım, tebrik etmek lazım.

rüştüye de ayrı parantez açalım, 2. golde çıkmaması gerekiyordu, 3. golde ise hamle yapması. hala büyük kaleci klansmanında gösterilen rüştü daha fazlasını yapmalıydı.

yine de iz bıraktık diyorum. teşekkür ediyorum kendi adıma, turnuvayı bizim için daha da zevkli hale getirdikleri için.

3 yorum:

Warg dedi ki...

futbol sevmediğim için öyle takip etmiyom, rüştü o dünya kupasında yapacağını yaptı artık jübilesini yapsın, adamın halden düştüğünü ben bile anlayabiliyorum artık. hakan şükür gibi olmasın bitirsin futbol hayatını.

olajuwon dedi ki...

Bi dakka bi dakka bi dakka. Hamit kapasitesinin altında mı oynadı. Hadi canım sende. Almanya maçında ve bu turnuvada gördük ki tuncay,nihat,emre gibi şişirilmiş yıldızlar olmayınca
takım, takım gibi oynuyor. Milli takımın bunda sonraki lideri Hamit'tir.(ahmet çakar tribi)

Adsız dedi ki...

sadece almanya maçı içindi hamit hakkında yorumum, yoksa hamitin milli takımdaki en istikrarlı bir kaç oyuncudan biri olduğunu yadsımıyorum. fakat görüşüm aynı, bence almanya maçında hamit kapasitesinin altındaydı