bir dönem kapandı


aceto balsamico' yu 6-7 ay nce keşfettim, rastlantısal bir şekilde. keşfettiğim gün işi gücü bırakıp nerdeyse tüm postlarını okumuş, o günki mesaimi de bomboş geçirmiştim. öylesine güzel ve değişik yazılardı, ve evet neden itiraf etmeyeyim, bana o ana kadar bildiklerimden daha fazla öğretti futbolu belki de. her ilgili arkadaşa ilettim bu linki o günden sonra, zaten binlerce okuyucusu vardı, ve günde 4-5 post atan, herkesin post atsın da okyayım diye günde 5-10 kez sitesine girdiği bir yazarı

neyse, lafı fazla uzattık. aceto usta blogunu kapadı geçen gün, nedenini ise saygısız yorunlar olarak açıkladı. inanılmaz üzüldüm, diğer tüm okuyucular gibi. farkettim ki aceto balsamico bizim hayatımızda yer edinmiş, nerdeyse ana sayfamız olmuş bir yerde. boşluğunu her boş internet sayfası açtığımda elimin "acetoba..." yazmasından farkediyorum.

bir çok kişi belirtmiş, ben de belirteyim, bu blogu diğer yüzlerce kişi gibi aceto ustadan aldığım gazla açmıştım. belki içerik olarak aynı şeylerden bahsetmiyorduk, ama eğer bir blog yazarlığı müessesesi varsa, her blogger gibi ben de ona borçluyum.

saygıyla anıyorum. umarım başka platformlarda yine o müthiş yazılarını okuruz, ve umarım bizi çok bekletmez

0 yorum: