Oooooooo (eskide kalmış bir programa tribute niteliğinde)

inanın aniden akılma geldiğinde kahroldum, insanoğlunun vefasızlığı karşısında şaşırdım kaldım. evet, ces' i unutmuştuk, onun o akıllara zarar ekibini unutmuştuk. oysa ki o ve ekibi türk televizyon tarihinin en saykedelik ekibini oluşturmuşlar, normal kafayla yapılmayacak işleri ev kadınlarıyla dolu bir programda 2 sene boyunca yapmışlardı. gerçekten bir daha bir araya gelmesi çok zor bir kadroydu. ekip şunlardan kuruluydu, ces, tikli, muhtar ve ikizler. mehmet ali erbil' in sanki 50 yaşında, çoluk çocuk sahibiymiş gibi değil de 5 yaşında az gelişmiş bir çocuk edasıyla sunduğu program ne yazık ki talihsiz bir şekilde son bulmuştu.


ces hiyerarşik sıraya göre patron mehmet ali erbilin arkasından gelirdi. o patronuna karşı sonsuz sadık, her dediğini yapan kusursuz bir askerdi. aynı zamanda altındaki muhtar, tikli ve ikizler' in de üstü durumundaydı, onlara emir yağdırmaktan da geri kalmazdı. ama yine de onları sever kollardı. ailenin büyük ağabeyi gibiydi. ces ayrıca programa gelen konukların sunumunda hayati bir öneme sahipti, mehmet ali erbil konukların sıfatlarını saydıkça ces "oooooo" derdi. evet çok önemliydi bu, bu yapılmadan o program öksüz kalırdı. olmazdı. kafasındaki bandana onunla özdeşleşmiştir.
muhtar gerçekten muhtar mıdır değil midir bilmiyorum. ama vakur, ağırbaşlı ve efendi karakteriyle gönüllerde taht kurmuştu. boyu sanırım 1.50 falandı, sürekli mehmet ali erbilin kadınlarla ve seksle ilgili bel altı esprilerine malzeme olur ama efendiliğini korurdu. kraldı
tikli ise tikli olmasından başka bir özelliği olmayan bir şahsiyetti. mehmet ali erbilin bir programda tiklinin donunu indirmesi ve talihsiz bir penis ve testis manzarasının ortaya çıkması programın sonunu getirmiştir.
ikizler şişmandılar ve zeka olarak biraz geriydiler. bir de kız kardeşleri vardı, aynı modelin kadın olanı, o da hostes olmuştu son dönemlerde. bir olayları yoktu, ne denirse onu yaparlardı.

mehmet ali erbil' in bu tipleri nereden topladığını bilemiyorum, düşünmek de istemiyorum. o kısım beni aşar. ama yıllar sonra kült olmasına kesin gözle baktığım bu çok garip programa ve saykedelik tiplerine bir saygı postu atmak istedim. unutmayalım, unutturmayalım

0 yorum: