hayat


- zamanında bir röportajda kargo gitaristi selim öztürk "kemik metalci/rockcı kitle bizi önemsemiyor, dışlıyor, bundan dolayı üzüntülüyüz" demişti. ben de üzüntülüyüm be selimcim, iğrenç nescafe reklamınız gözüme gözüme giriyor her çıktığında çünkü.

- ama her şeye rağmen kargo da şu üstteki albümü yapmış bi gruptur, uyandırayım.

- odadaki eşyaların yerini değiştirmek bir şölendir, odanız nefes alır, kafanızdaki oda imgesi değişir, belli bir süre gidecek olan ufak bir mutluluk kredisi sağlanmış olur.

- geçenlerde dünyanın en iyi kızını üzdüm ben, mutsuz ettim onu. bir arkadaşın deyimiyle "onun da olgunlaşma zamanı gelmişti". cellat olmanın da ayrı bir hüznü, ayrı bir keyfi olduğunu farketmek çok ilginç.

- gökhan gönül'ü barcelona sağ bekine koysanız sırıtmayacağını düşünüyorum, öylesine güzel ve keyif verici oynuyor herif. zaten zambrotta da ayrılıyor sene sonu, bir gerçekleşse bu olay tribine girerim.

- ama ne barca ne real, en kralı da juventusdur.

- "...peçesini indirmeden önce iyice yukarı doğru kaldırdı ve öyle bir bakış serdi ki gözler önüne, Ömer o bakışı tutmak, içine çekmek, hiç bırakmamak istedi. Kalabalığın farkına bile varmadığı kısacık bir an, aşık için ise bir sonsuzluktu bu. Zamanın iki yüzü var, dedi kendi kendine Hayyam, iki boyutu; uzunluğunu güneşin seyri belirliyor, kalınlığını ise tutkular..." Semerkant

0 yorum: