hayat - 4


- blogda ufak çaplı bir kesinti yaşadık, virüslerle haşerelerle mücadele ettim bir süre. özürlerimi sunarım

- yan kolona linkler koydum, zaman geçtikçe çoğalırlar sanıyorum

- sevgili dostum bay warg da bir blogger oldu, sağ kolonda yeni açmış olduğu blogun linkini bulabilirsiniz.

- opethin yeni albümü "watershed" nete düştü. her opeth albümünde olduğu gibi yine ilk baştan "bu ne abi, olmamış, bi acaip" dedik, ardından dibimiz düştü. albüm müthiş bir albüm olmuş. opeth artık öyle bir grup oldu ki, türleri arasında genel çıtayı yükseltmesi bir yana, sürekli alanları zorlama eğiliminde. el değmemiş alanlara girmek istiyor, yeterli bir olgunluğa eriştiklerinden belli bazı kaygıları da yok artık. "watershed"de opeth still life'tan bu yana belki de ilk defa prog rock klişelerine (kötü anlamda söylemiyorum bunu) böylesine yaslanıyor, ortaya çıkan bileşim müthiş. eleman değişimini avantaj olarak hanelerine yazmış olmaları da çok iyi. ghost reveries çıktığında yorumumuz şuydu: 2-3 albüm sonra inanılmaz bir albüm gelebilir. opethin öylesine büyüdüğünü düşünüyorduk. artık daha da yakınız o mükemmel albüme diyorum. bravo diyorum. "hessian peel" diyorum. öldürür diyorum.

- megaupload denen olaydan nefret ediyorum. bazen kullanmak zorunda kalışımdan ve ardından çıkan sorunlardan da nefret ediyorum.

- "çünkü kendim olamazsam onların olmamı istedikleri biri oluyorum ama onların olmamı istedikleri insana hiç katlanamıyorum ve onların olmamı istedikleri o dayanılmaz kişi olacağıma hiçbir şey olmayayım ya da hiç olmayayım daha iyi diye düşünüyorum." kara kitap / orhan pamuk

- stumbleupon yüzyılın icadıdır. oldukça iddalıyım.

0 yorum: