hayat -3


- cska moskova boboya 15 m euro teklif ediyomuş. jo'yu da man city'e 35 m euro'ya satıyomuş. NOOLUYO LAN? kim götünden uyduruyo arkadaş bu rakamları? jo 35m eder mi, boboya kim 15m verir? peeh. bunlar olursa bu da olur: ibrahim üzülmez de çelsiye gider, sol kanattan orta keser drogbaya

- yaris fest'te bir çıkıp bir iniyoruz, birinciliğe çıktığımız bile oldu. oy veren herkese burdan teşekkür ederiz. yorumlar da yazılmış, çok hoş. mert diye bi herif "anaokulunda mıyız, noel şarkısı mı bu" falan yazmış. öncü her eser çağında yeterince anlaşılamamıştır diyorum kendisine,boşa yorma kafanı mertcim. fazla ileri gidersen yaş odunu yersin o kafaya yalnız haberin olsun. akıllı ol lan

- karar verdik, küçük oda - hüsn-ü aşk yeniden kaydedilecek. 4 sene öncesinden daha iyi olduğumuz bariz, ama bir eksiğimiz var(süleyman), ve perdesiz enstrümanımız yok. ama yine de daha iyi yapabiliriz gibime geliyor.

- ibn arabi'ye yeniden başlayacağım. "harflerin ilmi" o kadar karışık ve korkutucuydu ki, 2 sene önce aldığım halde bir türlü dünyasına girememiştim. dinlerin de üstünde bir mistiklik var hurufilikte, ayrıca yüzeysellikle anlaşılabilir bir konu da değil. sırf bu yüzden hurufiler yıllarca anadoluda "kafir" olarak tanımlandılar.. şu satırlar 2. bab 1. fasıldan: ..."ey dost, bil ki harfler de topluluklar içerisinden bir topluluktur. onlar da muhattaptırlar ve mükelleftirler. harfler arasında da kendi cinslerinden peygamberler vardır. onların da isimleri vardır, ancak bunları bizim yolumuzdan giden keşif ehli olanlar tanırlar. harfler alemi lisan bakımından en düzgün, beyan bakımından da en açık alemdir..." çok trip!

- 23 nisan bile geldi geçti

- anılar... o çok güneşli günler aklıma geliyor hep, sanki hayatım yazdan ibaretmiş gibi. anılarımda çok az kış anısı var. zaman nasıl da akıp gitmiş? neler yaşanmış? misal, tam 6 sene olmuş o garip ve güzel kızı görmeyeli. bir gün de bin sene olacak.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

insan bir paragrafta kendi arkadaşına açar beee. aksatmadan ev ödevi gibi hergün giriyoruz lan. bari bu özel günde... neyse asabım bozuldu.