hayat - 2


- dişimi çektirdim. geçen hafta sağ alttan 2 tane çektirip iptal olmuştum, şimdi de sol alttan 2 tane. bukalemun kuyruğu değil ki bu uzasın! çektiğim acı, ağrı, zart zurt da cabası. ha bi de 20'lik var en arkada, cerrah müdahalesi falan diyorlar, ben de durun lan napıyosunuz diyorum. dediğimle kalıyorum, orası ayrı.

- o çok güzel kızı ikinci görüşüm. saçını değiştirmiş, ama hala çok güzel. üstelik beni çok beğenmiş-miş. yeniden olmayacağını belirttim ama içim de gitti.

- eric cantona ne kadar karizma bir adamdır! üstelik bu öyle bir karizma ki futbolculuğunu 5ken 10 yapan bir karizma. flyingdutchman bahsetmiş ordan gaza geldim. çocukluğumuzun kahramanıydı cantona, mahalle maçlarında cantona olmak isteyen çoktu.

- lise hazırlıkta aşık olduğum bir kız vardı, o sırada yeni keşfettiğim attila ilhan'ın sisler bulvarı kitabından bahsetmiştim ona, o da okumak istemişti. kitabı ona götürmeden önceki akşam oturdum bana en dokunaklı gelen şiirlerin altını çizdim kitapta öyle verdim. istiyordum ki hissiyatımı anlasın, hayatımın aşkı olduğunu farketsin, ertesi gün "ben senin pia'nım" diyerek kollarıma atılsın. kitabı verdim, bir kaç gün sonra okudum diyerek geri verdi. kitapla ilgili sorular sorduğumda kitaba sadece öylesine bir baktığını anladım. işte o an ilk defa erkek gibi hissetmenin ağırlığı altında eziliyordum.

- "eflatun gözlerin olduğunu bilmiyordum,
gece yarısını yaşamaktan yorgunum..." - Attila İlhan

0 yorum: